woensdag 20 november 2013

Don't have any inspiration?

Moet je wel eens een verhaal schrijven of net als ik een blog bijhouden? Dan heb je er vast wel eens last van: Inspiratieloos zijn. Net als jullie weten ben ik ook heel vaak inspiratieloos. Dat gaat veranderen want ik heb tips gevonden en bedacht om inspiratie op te doen! Lees verder als je de tips wilt weten!
 


 

Hier zijn de tips:
  • Ga naar een plek waar het rustig is en waar je graag bent. Als je graag in een grasveld zit, zoek dan een lekker rustig grasveldje op of ga ergens anders zitten waar je je fijn voelt. Moet je bijvoorbeeld een verhaal schrijven over paarden? Ga naar een stal en ga lekker tegen een rustig paard aan zitten. Zo krijg je al veel inspiratie. Wil je liever thuis blijven, ga dan lekker in bad zitten en zorg voor extra veel schuim. Zo kan je lekker relaxen en ondertussen ook veel inspiratie opdoen!
  •  
  • Lees verhalen op het internet. Je kan het bijvoorbeeld aanpassen en je eigen woorden gebruiken. Maar let op! Niet zomaar alles kopiĆ«ren en plakken! Verander het eerst.
  •  
  • Zet rustige muziek zacht aan. Pak een geurkaars in een relaxende geur en steek hem aan. Let hierbij op dat er niks in de buurt wat in de brand kan gaan.
 
Ik hoop dat jullie wat aan deze tips hebben!
Bedankt voor het lezen!
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten