zondag 2 februari 2014

Verjaardagsfeestje ideeën

Elk jaar weer dezelfde vraag: Wat ga ik dit jaar voor verjaardagsfeestje houden? Ik ga jullie wat ideeën geven voor een leuk feestje.




1. Zwemmen.
Bijna iedereen vindt het leuk: zwemmen. Je kan lekker naar je favoriete zwembad met je vrienden. Het is niet al te duur maar het is wel super leuk.

2. Bowlen.
Bowlen is heel gezellig. Als je iets wilt doen met meerdere personen en je wilt lekker kletsen ondertussen is het echt een aanrader. Het is wel iets duurder maar als je met veel mensen gaat valt het in vergelijking wel mee.

3. Slaapfeestje.
Spreek lekker met je vriendinnen af dat je een slaapfeestje houd. Laat ze allemaal een pyjama en eventueel wat snacks meenemen. Ga lekker tot s'avonds laat een film kijken, kletsen, nagels lakken en doe een maskertje op. En het allerleukste is: het is gratis!

4. Pretpark.
Het is superleuk om met je vrienden en vriendinnen naar een pretpark te gaan. Kies er een uit die jullie allemaal leuk vinden en waarbij jullie in bijna alles durven. Het is best prijzig maar wel super gezellig en leuk!

5. Dierentuin.
Heb je niet veel geld maar wil je toch lekker ergens heen gaan? Dan is de dierentuin een optie. Je hebt speciale feestjes in dierentuinen. Het is niet heel goedkoop maar zeker niet duur! 


Ik hoop dat jullie wat aan deze tips hebben en veel plezier!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten